Ελλάδα

Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για το πάρτι σε βίλα της Μυκόνου

Συνολικά έγιναν 10 συλλήψεις.

Parallaxi
χειροπέδες-σε-γνωστό-επιχειρηματία-γ-1000526
Parallaxi

Η Μύκονος βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο μετά τη σύλληψη δέκα ατόμων για πάρτι σε βίλα του νησιού όπου εντοπίστηκαν και ναρκωτικά.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος φέρεται να είναι ο διοργανωτής του πάρτι, ενώ οι άλλοι εννιά που συνελήφθησαν ήταν εργαζόμενοι σε αυτό.

Το πάρτι έγινε γνωστό μέσω του instagram του πασίγνωστου επιχειρηματία ενώ την ημέρα που ήταν να διοργανωθεί δίνονταν λεπτομέρειες από το προφίλ του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την εκδήλωση. Μάλιστα νωρίς το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 20.00) οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν συντεταγμένες για τη βίλα στη Μύκονο που θα γινόταν το πάρτι.

Για το γεγονός ενημερώθηκε η εισαγγελέας Σύρου και στήθηκε αστυνομική επιχείρηση με σκοπό να ελεγχθεί ο χώρος, οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες στο πάρτι στη Μύκονο.

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα ακουγόταν μουσική σε πολύ δυνατή ένταση προερχόμενη από τον υπαίθριο χώρο της βίλας, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των κατοίκων της περιοχής.

Οι αστυνομικοί κινήθηκαν προς το σημείο και μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους, η ένταση της μουσικής μειώθηκε αισθητά ενώ υπήρξε κινητικότητα τόσο στους θαμώνες όσο και στους εργαζομένους. Μέσα στη βίλα βρίσκονταν 300 άτομα και μετά από έρευνα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δέκα συλλήψεις.

Πηγή: newsit

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα