Ελλάδα

Δάφνη: Η 17χρονη έπεσε από ταράτσα λόγω ερωτικής απογοήτευσης, λένε οι πρώτες πληροφορίες

Τι είπε στον αδερφό της πριν πέσει στο κενό

Parallaxi
δάφνη-η-17χρονη-έπεσε-από-ταράτσα-λόγω-ε-1073042
Parallaxi

Σκηνές αρχαίου δράματος διαδραματίζονται στην Δάφνη μετά τον τραγικό θάνατο μιας 17χρονης, που έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διαμένει.

Η 17χρονη μαθήτρια το απόγευμα της Δευτέρας (11/03/2024) έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας στη Δάφνη, όπου βρίσκεται η ταράτσα και έχασε τόσο άδικα της ζωής της.

Στο σημείο έχουν σπεύσει συμμαθητές της 17χρονης και κλαίνε για το χαμό της φίλης τους και το κλίμα είναι τόσο ηλεκτρισμένο που θα μεταβούν στη Δάφνη δυο κοινωνικοί λειτουργοί για να παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη στα ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αυτοκτονία λόγω ερωτικής απογοήτευσης , ενώ η μητέρα της νεαρής κοπέλας βρίσκεται σε σοκ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να μεταφερθεί στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας, η 17χρονη που πήγαινε στην Δευτέρα Λυκείου, γύρισε από το σχολείο αναστατωμένη, πέταξε την τσάντα και είπε στον αδερφό της πως θα πάει στο αποθηκάκι για δέκα λεπτά. Τότε ανέβηκε πάνω στην ταράτσα και έπεσε στο κενό.

Πηγη – newsit

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα