Ελλάδα

Δείτε LIVE τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου με τη παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Parallaxi
δείτε-live-τη-μεγάλη-στρατιωτική-παρέλασ-1137982
Parallaxi

Κορυφώνονται σήμερα Δευτέρα, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου με τη μεγάλη παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας.

Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της Εθνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ στις 10:00 τελέστηκε η Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Β’, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας.

Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Η στρατιωτική παρέλαση αναμένεται ξεκίνησε λίγο μετα τις 11:00, μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας.

Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σημειώνεται πως για τις ανάγκες της παρέλασης εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ υπάρχουν τροποποιήσεις και στη λειτουργία του μετρό και του τραμ.

Παρακολουθήστε LIVE την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα