Ελλάδα

Δίκη – Κολωνός: «Η δικαιοσύνη να τους κρεμάσει», ξέσπασε η γιαγιά της 12χρονης

Ξεκίνησε η δίκη της φρικιαστικής υπόθεσης και αναμένεται να συνεχιστεί μεθαύριο - Δείτε το βίντεο

Parallaxi
δίκη-κολωνός-η-δικαιοσύνη-να-τους-κ-936012
Parallaxi

Η γιαγιάς της 12χρονης από τον Κολωνό έκανε δηλώσεις μέσα από το Mega και ζητάει δικαιοσύνη και να τους «κρεμάσουν».

«Να τους κρεμάσει»

«Μια λέξη μόνο θα σας πω. Να υπάρξει δικαιοσύνη, να βγάλει τη μάνα από εκεί και να κρεμάσει τους ανώμαλους. Αυτό είναι λογικό. Να τους κρεμάσει.

Εδώ είμαι, εδώ είμαστε όλοι. Την είδα (την μητέρα 12χρονης).

Πώς θέλατε να είναι; Όταν τον αντίκρισε έπαθε… Εγώ καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Είμαι η κολώνα του σπιτιού. Έχω υποχρεώσεις και πρέπει να αντέχω», είπε η γιαγιά της 12χρονης.

Διεκόπη η δίκη – Πότε θα συνεχιστεί

Η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό διεκόπη, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (08/01), και αναμένεται να συνεχιστεί μεθαύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, κεκλεισμένων των θυρών μετά το κλίμα έντασης που επικράτησε νωρίτερα.

Συγκεκριμένα νωρίτερα, όπως μετέδωσε το ieidiseis, επικράτησε μεγάλη ένταση στη δίκη καθώς η μητέρα της 12χρονης επιτέθηκε στον Ηλία Μίχο, πού είναι και ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης.

Η μητέρα της 12χρονης, την ώρα που οδηγείτο στη δικαστική αίθουσα ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης Ηλίας Μίχος, του, επιτέθηκε με φωνές, ύβρεις και κατάρες, ενώ προσπάθησε να τον λιντσάρει.

Οι αστυνομικοί παρενεβησαν και οδήγησαν την 38χρονη μητέρα της 12χρονης, που επίσης είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση, στα κρατητήρια.

Παράλληλα, έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς αλληλέγγυοι στην 12χρονη, που φώναξαν συνθήματα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα