Ελλάδα

Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση στη δικηγόρο Δασκαλάκη για δυσφήμιση υπέβαλλε ο Κούγιας

Η πλευρά Δασκαλάκη επιφυλάχθηκε για το εάν θα προχωρήσει και εκείνη σε μηνύσεις.

Parallaxi
δίκη-πισπιρίγκου-μήνυση-στη-δικηγόρο-1110752
Parallaxi

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης Αλέξης Κούγιας για λογαριασμό της εντολέως του υπέβαλε μήνυση στη δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση εξ’ αιτίας του αιτήματος «προστασίας» που είχε υποβάλει νωρίτερα η πλευρά Δασκαλάκης. Η πλευρά Δασκαλάκη επιφυλάχθηκε για το εάν θα προχωρήσει και εκείνη σε μηνύσεις.

«Η κατηγορουμένη μηνύει την συνήγορο του κ. Δασκαλάκη, κ. Αμπάζη. Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό, ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη; Την μηνύει για συκοφαντική δυσφήμηση», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Θα εξεταστεί και ο Μάνος Δασκαλάκης

Παράλληλα, ο γνωστός ποινικολόγος υπέβαλε αίτημα, το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση να εξετάσει ο ίδιος τον Μάνο Δασκαλάκη σε άλλη ημερομηνία, καθώς σήμερα αγορεύει στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας. «Δεν μπορεί να είναι παρούσα σε δυο δικαστήρια, και ειδικά όταν αυτά εκδικάζονται ταυτόχρονα. Το ίδιο αδύνατο είναι να είναι παρών και ο δικηγόρος της. Είναι αδιανόητο να διεξαχθεί μια δίκη χωρίς την παρουσία κατηγορουμένου και δικηγόρου», είπε ο κ.Κούγιας.

Η εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου και η δίκη σήμερα θα συνεχιστεί με την κατάθεση του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα