Η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου για το νέο αποκαλυπτικό βίντεο

Όσα δήλωσε η κ. Παπαρρούσου στην ΕΡΤ.

Parallaxi
η-δικηγόρος-της-οικογένειας-του-ζακ-κω-365297
Parallaxi

Για τα νέα δεδομένα που φέρνει το καινούργιο βίντεο στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου μίλησε η δικηγόρος της οικογένειάς του στην ΕΡΤ, Άννυ Παπαρρούσου.

Σύμφωνα με την ίδια, οι δύο άνδρες που απαθανατίζονται στο βίντεο να εμποδίζουν τον 33χρονο ακτιβιστή να μπει στο κατάστημα «φαίνεται να παίζουν ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, καταγράφονται πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο και καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοποίησης του θανόντος».

Διαβάστε σχετικά: Νέο βίντεο αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Η ίδια τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων σχετικά με τα πρόσωπα, τα οποία «θα πρέπει να αναζητηθούν, να ταυτοποιηθούν και να καταθέσουν στον ανακριτή».

Η κ. Παπαρρούσου ανέφερε ότι το αρχικό σενάριο περί ληστείας, κλοπής ή οποιασδήποτε άλλης επιθετικής ενέργειας έχει πλέον καταρριφθεί. «Αναδύεται μια άλλη πραγματικότητα μάλλον εκφοβισμού του, η οποία θα αναλυθεί από κάθε λεπτομέρεια», συμπλήρωσε.

Η δικηγόρος άφησε αιχμές για την αργή διερεύνηση της υπόθεσης και δήλωσε βέβαιη ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο. «Το θέμα είναι ποιος τα έχει και γιατί δεν τα εισφέρει στην ανάκριση προκειμένου να έχουμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης;», αναρωτήθηκε.

Διαβάστε τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου ΕΔΩ

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα