Ελλάδα

Δικογραφία σε βάρος γνωστού δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία

Όλα ξεκίνησαν στις 00:10 της Κυριακής όταν η τραυματισμένη γυναίκα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της με ίδια μέσα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Parallaxi
δικογραφία-σε-βάρος-γνωστού-δικηγόρο-994458
Parallaxi

Γνωστός δικηγόρος των Αθηνών συνελήφθη και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της επίσης δικηγόρου συζυγου του.

Μάλιστα, ο 52χρονος μετά τον άγριο τραυματισμό μετέβη μαζί της σε νοσοκομείο του κέντρου της Αθήνας όπου εξεταστηκε από γιατρούς, ένας εκ των οποίων απεφάνθη πως τα τραύματα τα οποία επικαλείται οτι προκλήθηκαν όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι από πτώση από σκάλα έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι με αποτέλεσμα ο δικηγόρος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βιας της Ομόνοιας.

Σήμερα, οδηγηθήκε στο Εφετείο και όχι στην Ευελπίδων λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας (ονομάζεται ειδική δωσιδικία) όπου όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις εισαγγελέας Εφετών, αναλαμβάνει την άσκηση διώξεων και την τυχόν παραπομπή σε δίκη.

Όλα ξεκίνησαν στις 00:10 της Κυριακής όταν η τραυματισμένη γυναίκα μετέβη μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της με ίδια μέσα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 37χρονη ήταν σε αθλια κατάσταση και φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε ένα ατύχημα και ότι τα τραύματα προήλθαν από την πτώση.

Ένας γιατρός, ωστόσο, κατα την εξεταση της απεφάνθη οτι η τραυματιας, έχει χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα σε διάφορα σημεία του σώματος (σύμφωνα με πληροφορίες η ιατρική αναφορά κάνει λόγο για πολυτραυματία )με αποτέλεσμα να επιμενει πως δεν συναδουν με την εκδοχη που εδωσε το ζευγος και να ειδοποιηθεί η αμεσα η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που μετεβησαν στο νοσοκομειο, οδηγησαν τον δικηγορο στο τμήμα της Ομόνοιας στο Τμημα Ενδοοικογενειακης Βίας.

Πληροφοριες λενε πως στην ιατρικη αναφορά γίνεται λόγος για τραυματα και για χτυπήματα που μακροσκοπικά τουλάχιστον δεν συνάδουν με χτυπήματα από πτώση. Κατι που ερχεται σε αντιθεση με τα οσα υποστηριζει το ζευγαρι με την 37χρονη να μην εχει υποβαλλει μηνυση.

Όμως ο εισαγγελέας που ενημερωθηκε εδωσε εντολη να συλληφθεί ο δικηγόρος ο οποιος σημερα το πρωι ακολουθησε την προβλεπομενη διαδικασια και  περασε απο τα Εγκληματολογικα της ΕΛ.ΑΣ για ληψη αποτυπωματων και φωτογραφιων. Πλεον τον λογο εχει η δικαιοσυνη.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα