Ελλάδα

Δήμαρχος Παλαμά: “Η κατάσταση ξεφεύγει πάρα πολύ πλέον”

"Το νερό φτάνει μέχρι και τις στέγες των σπιτιών" - "Οι κάτοικοί είναι εγκλωβισμένοι μέσα"

Parallaxi
δήμαρχος-παλαμά-η-κατάσταση-ξεφεύγε-1053605
Parallaxi

Δραματική είναι η κατάσταση στον Παλαμά Καρδίτσας όπως επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος της περιοχής που τόνισε πως το νερό φτάνει στις στέγες των σπιτιών.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Παλαμά Καρδίτσας κ. Σακελλαρίου μιλώντας στο Action 24 τόνισε: «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Δυστυχώς προστίθενται και άλλα χωριά που πλημμυρίζουν. Έχουμε τώρα – δεν ξέρω αν έχετε ενημερωθεί – για Κοσκινά και Ψαθοχώρι. Και σε αυτά προστίθενται η Μαραθέα και η Κόρδα. Η κατάσταση ξεφεύγει πάρα πολύ πλέον».

«Το νερό φτάνει μέχρι και τις στέγες των σπιτιών», τόνισε ο Γιώργος Σακελλαρίου και πρόσθεσε πως οι κάτοικοί τους «είναι εγκλωβισμένοι μέσα. Έρχονται και καινούριες βάρκες τώρα από Θεσσαλονίκη αν δεν κάνω λάθος. Από Αθήνα. Δεν ξέρω από που έρχονται. Και από αύριο ενισχύεται η ομάδα με άλλα τέσσερα ελικόπτερα».

Ο κ. Σακελλαρίου δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχουν αγνοούμενοι καθώς και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. «Ό,τι κάνω από το τηλέφωνο. Τέτοια πληροφορία δεν μου έχει έρθει».

Επιβεβαίωσε όμως πως στον Παλαμά των 5000 κατοίκων βρίσκονται και κάποιοι κάτοικοι άλλων χωριών που υπό το φόβο πλημμυρικών φαινομένων πήγαν στον Παλαμά.

Πηγή: ieidiseis
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα