Ο Δημήτρης Χατζής πέθανε επί σκηνής στη βραδιά για τον Νικόλα Άσιμο

Ο Δημήτρης Χατζής φαίνεται να ένοιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, έβγαλε την κιθάρα του και σωριάστηκε κάτω.

Parallaxi
ο-δημήτρης-χατζής-πέθανε-επί-σκηνής-στ-444473
Parallaxi
Εικόνα: Facebook

Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη επεφύλαξε χθες το βράδυ το φινάλε του αφιερώματος στον Νικόλα Άσιμο, καθώς ο 57χρονος μουσικός και δισκοπώλης Δημήτρης Χατζής έπαθε ανακοπή και πέθανε ακαριαία επί σκηνής, σύμφωνα με δημοσίευμα του ogdoo.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν οι One Nation Underground, το συγκρότημα του Δημήτρη Χατζή, έπαιζαν το τέταρτο κομμάτι τους. Ο Δημήτρης Χατζής φαίνεται να ένοιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, έβγαλε την κιθάρα του και σωριάστηκε κάτω. Επικράτησε πανικός μέσα στη γεμάτη αίθουσα του «Romantzo-Bios» στο κέντρο της Αθήνας και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, έφθασε μετά από περίπου μισή ώρα κι ενώ προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στη ζωή, μάταια. Οι εκτιμήσεις των γιατρών ήταν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

O Δημήτρης Χατζής διατηρούσε το ιστορικό δισκάδικο «Music Machine» στο Κολωνάκι, ίσως το πιο artistic δισκάδικο της χώρας και το είχαν επισκεφτεί ο Eric Burdon και η Lady Gaga μεταξύ άλλων, όταν ήρθαν για συναυλίες στην Αθήνα, ενώ εκεί έχουν γίνει αρκετά γυρίσματα, όπως της γνωστής τηλεοπτικής σειράς «Τα Στέκια».

Ο Δημήτρης Χατζής υπήρξε κιθαρίστας και συνθέτης του ψυχεδελικού garage-rock συγκροτήματος Allison και είχε γράψει αρκετές συνθέσεις ψυχεδελικού garage-rock με αγγλικό στίχο. Κυκλοφόρησαν το δίσκο «People from outer space» το 2009.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 4 μ.μ. στο Κοιμητήριο Δάφνης.

Η ανάρτηση στο Facebook:

https://www.facebook.com/Nikolas.Asimos.Archive/photos/a.436613137148206/460075248135328/?type=3&theater

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα