Ελλάδα

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει διασωληνωμένος – Η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν

Ο Δημήτρης Κόκοτας κερδίζει μικρές μάχες μπροστά στη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του

Parallaxi
δημήτρης-κόκοτας-παραμένει-διασωλην-1146075
Parallaxi

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στο ΠΓΝΑ Γεννηματάς και μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο προσπάθειες για την αποσωλήνωσή του, χωρίς όμως να ολοκληρωθούν.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 11/4 και είπε πως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η επόμενη προσπάθεια για να ξυπνήσει ο γνωστός τραγουδιστής, θα γίνει την Δευτέρα 15/4: «Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή, παραμένει σταθερός και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει πάλι η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Έχουν γίνει δύο προσπάθειες. Αυτό γίνεται πάντα μετά από εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Και βάσει των δεδομένων, η ομάδα αποφασίζει και ξεκινάει πάλι να τον ξυπνήσει», πρόσθεσε.

Παράλληλα το περιβάλλον του Δημήτρη Κόκοντα αναστατώνεται από διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρουν αυθαίρετα για επιδείνωση της υγείας του. Η Σάντρα Βουτσά, μάνατζερ και προσωπική φίλη του Δημήτρη Κόκοτα, η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα του, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά: «Είναι αστείο πλέον, μάλλον τραγελαφικό το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα υπονοώντας ότι οι γιατροί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.Αυτό είναι εξοργιστικό και τραγελαφικό. Είναι δυνατόν; Οι γιατροί θέλουν να ξεκάνουν τον ασθενή; Το καλύτερο θέλουν. Ξαφνικά έχουν βρεθεί να έχουν έναν συγγενή μέσα στο Γεννηματάς, έναν μπατζανάκη, έναν αδερφό, μία ξαδέρφη και μαθαίνουν αυτά που δεν μαθαίνει η οικογένεια και εμείς», συμπλήρωσε η Σάντρα Βουτσά.
Πηγή: iEidiseis.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα