Ελλάδα

Δούσης: Σ’ αυτό το ελληνικό νησί βρήκα το πιο ακριβό πάρκινγκ του κόσμου

Ο Τάσος Δούσης προχώρησε σε μια ακόμα καταγγελία για τα κακώς κείμενα του ελληνικού τουρισμού.

Parallaxi
δούσης-σ-αυτό-το-ελληνικό-νησί-βρήκα-1029067
Parallaxi

Ο Τάσος Δούσης βρέθηκε στο νησί της Νάξου για τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής του εκπομπής και παραπονέθηκε, σχετικά με το αντίτιμο που πρέπει να πληρώσει κάποιος για μια θέση πάρκινγκ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, ο Τάσος Δούσης κατάγγειλε ότι βρήκε το πιο ακριβό πάρκινγκ του κόσμου στο κέντρο της Νάξου.

«Τι ανακάλυψα εδώ στη Νάξο, όμως. Ότι παίζει να έχω βρει και το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως. 76 ευρώ το 24ωρο, δεν κάνω πλάκα. Δίπλα ακριβώς από το δημοτικό πάρκινγκ στη χώρα της Νάξου υπάρχει ένα μικρό πάρκινγκ κι έχει και ταμπέλα «επί πληρωμή» όπου είναι ένας ευγενέστατος κύριος εκεί, εξαιρετικός, από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχουμε συναντήσει στη Νάξο κι έπαθα πλάκα όταν μου είπε ότι το παρκινγκ του κάνει 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 ευρώ η κάθε επόμενη ώρα. Του είπα ότι ούτε στο Μαιάμι, ούτε στη Νέα Υόρκη ούτε στο Κολωνάκι υπάρχει τέτοιο πάρκινγκ. Δηλαδή όταν περνάς κάποιες ώρες πάει 24ωρο το πάρκινγκ. Το συγκεκριμένο είναι κάθε μια ώρα 3 ευρώ και ρωτάω εγώ είναι λογικό να έχουμε τέτοιο πάρκινγκ στη Νάξο;»

Οι αντιδράσεις των ντόπιων στην ανάρτηση του δημοσιογράφου περιττό να πούμε ότι ήταν αρνητικές ενώ πολλοί κατηγόρησαν τον δημοσιογράφο για εκβιαστικές πρακτικές.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok:

@eikonesbytasosdousis Το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως 🚗💸 #eikonesbytasosdousis #tasosdousis #naxosisland #naxos #parking #moneytok #money #money ♬ πρωτότυπος ήχος – Eikonesbytasosdousis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα