Δύο ηλικιωμένοι νεκροί σε παραλίες, στην Καβάλα και στο Λουτράκι

Για τα δύο περιστατικά διενεργείται νεκροψία - νεκροτομή.

Parallaxi
δύο-ηλικιωμένοι-νεκροί-σε-παραλίες-στ-849085
Parallaxi

Δύο περιστατικά με ηλικιωμένους που έχασαν τη ζωή τους σε παραλιακές περιοχές της Καβάλας και του Λουτρακίου Αττικής, σημειώθηκαν σήμερα. Πρόκειται για ένα 77χρονο που ανασύρθηκε νεκρός το πρωί από την παραλία “Ποντολίβαδο” της Καβάλας και ένα 80χρονο που ανασύρθηκε νεκρός από παραλία στο Λουτράκι.

Σε ανακοίνωση του το Λιμενικό για το περιστατικό στην Καβάλα αναφέρει:

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας ότι ένας 77χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία ¨Ποντολίβαδου¨ Καβάλας.

Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέστου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Λουτράκι: Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία

Στο μεταξύ ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 80 ετών, ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από παραλία στο μικρό λιμανάκι στο Λουτράκι.

Παρά τις προσπάθειες των λουόμενων που έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ασθενοφόρο που κατέφθασε στο σημείο, παρέλαβε τον ηλικιωμένο ήδη νεκρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα