Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Γεωργιάδης, δημιουργός του πρώτου ελληνικού αθλητικού σάιτ

Ο 66χρονος δημοσιογράφος έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Parallaxi
έφυγε-από-τη-ζωή-ο-κώστας-γεωργιάδης-δη-985946
Parallaxi

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου, Κώστα Γεωργιάδη. Στα 66 του χρόνια, ο ίδιος έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κώστας Γεωργιάδης ξεκίνησε στην  εφημερίδα «Ριζοσπάστης», ενώ εργάστηκε για πολλά χρόνια στην «Ελευθεροτυπία». Ο ίδιος υπήρξε συμπαρουσιαστής του Φίλιππου Συρίγου στη εκπομπή της ΕΡΤ «Αθλητικές Συναντήσεις».

Το 1996, έγινε ο δημιουργός της πρώτης ελληνικής αθλητικής διαδικτυακής ιστοσελίδας, τη Sportline.gr, που έπειτα ονομάστηκε Sport.gr.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αναφέρεται:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με οδύνη τον δημοσιογράφο Κώστα Γεωργιάδη, o οποίος έφυγε σήμερα (18/3) από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κώστας Γεωργιάδης ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», εργάστηκε επί πολλά έτη στην «Ελευθεροτυπία», ενώ υπήρξε συμπαρουσιαστής του αείμνηστου Φίλιππου Συρίγου στη εκπομπή της ΕΡΤ «Αθλητικές Συναντήσεις».

Το 1996, ο Κώστας Γεωργιάδης είχε την ιδέα και υπήρξε δημιουργός της πρώτης ελληνικής αθλητικής διαδικτυακής ιστοσελίδας, τη Sportline.gr, η οποία στη συνέχεια ονομάστηκε Sport.gr.

Πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες και στο διαδίκτυο συντόνιζε τη δημιουργία των επίσημων ιστοσελίδων των περισσότερων ελληνικών αθλητικών Ομοσπονδιών.

Ο Κώστας Γεωργιάδης ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους, εξαιρετικός δημοσιογράφος και στη συνέχεια υπήρξε δάσκαλος για τα νέα παιδιά που εργάστηκαν ως δημοσιογράφοι στη Sportline.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά τους οικείους του Κώστα Γεωργιάδη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… ».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα