Ελλάδα

«Έφυγε» η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου τρεις μέρες πριν γεννήσει το μωρό της

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της

Parallaxi
έφυγε-η-δημοσιογράφος-ίσμα-τουλάτο-1030851
Parallaxi

Απέραντη θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκαλεί η απώλεια της Ίσμας Τουλάτου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ioanna Moro στο facebook, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ, η οποία μάλιστα θα γεννούσε σε τρεις ημέρες το μονάκριβο μωρό της.

Η Ίσμα Τουλάτου συνεργάστηκε με πολλά εγχώρια ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία η ATHENS VOICE, το iefimerida, το Vima, το in.gr, και άλλα.

Το λιτό βιογραφικό της Ίσμας Τουλάτου στην ATHENS VOICE, αναφέρει: «Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε ιστορία αρχαιολογία και μουσική. Λατρεύει την όπερα, τη μόδα, τις ξένες γλώσσες και τις εξωτικές κουλτούρες. Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από τότε που θυμάται τον εαυτό της και ευτυχώς το κατάφερε».

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε η Ιωάννα Κλεφτογιάννη στα κοινωνικά δίκτυα, με την ακόλουθη δημοσίευση:

«Σοκ και απέραντη θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο της συναδέλφου Ίσμας Τουλάτου, που θα γεννούσε σε τρεις ημέρες το μονάκριβο μωρό της. Ανείπωτη τραγωδία. Κουράγιο στους οικείους της και θέρμα συλλυπητήρια».

«Σοκ… “Έφυγε” ξαφνικά η Ίσμα Τουλάτου… Έσβησε για πάντα το λαμπερό χαμόγελο του “παλαιού” Πολιτιστικού του ΒΗΜΑτος… Σε λίγες μέρες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί… Αδύνατον να το πιστέψεις… Ειλικρινή συλλυπητήρια στους δικούς της..» αποχαιρέτησε την 49χρονη ο δημοσιογράφος, Κώστας Ντελέζος.

«Δε γίνεται, θα υπάρχει κάπου μια μικρή δικαιοσύνη να εξηγεί. Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος…” Πως να την αποχαιρετίσεις, στο αδόκητο; Έτσι, απλά; Αντίο, γλυκιά Ίσμα…; Δεν φτάνει να χωρέσει πουθενά η “μικρή δικαιοσύνη” του ποιητή Αντώνη Φωστιέρη, για τη δική μας Ίσμα Τουλάτου» έγραψε ο συνάδελοφης της 49χρονης δημοσιογράφου, Παύλος Αγιαννίδης.

«Από χθες θρηνώ βουβά μέσα μου για την συναδέλφισσα Ισμα Τουλάτου που έφυγε τόσο νέα από την ζωή. Θα ήθελα να αναρτήσω μια φωτογραφία που την είχα τραβήξει κάποτε στην Μιχαλακοπούλου ενώ συζητούσε με τον Nikos Bakounakis, όμως δεν θα το κάνω, διότι εκείνη δεν θα το ήθελε. Δεν γνώρισα ποτέ την μητέρα της αλλά πάντα θα την ευχαριστώ που χωρίς να με ξέρει με σκεφτόταν στέλνοντάς μου (μέσω της Ισμας) κουλουράκια και πίτες που η ίδια έφτιαχνε. Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτ’ άλλο από το να την συλλυπηθώ για την τεράστια απώλειά της» έγραψε στο δικό του «αντίο» ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζουμπουλάκης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα