Ελλάδα

«Έκλαιγα πάνω από τους πελάτες», καταγγέλλει πρώην εργαζόμενη κέντρου αισθητικής

Οι καταγγελίες για το κέντρο αισθητικής που λειτουργεί στην Αθήνα αφορούν τις άθλιες συνθήκες εργασίας, αλλά και περιπτώσεις εξαπάτησης πελατών.

Parallaxi
έκλαιγα-πάνω-από-τους-πελάτες-καταγ-588142
Parallaxi

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες από πελάτες του «Ινστιτούτου της απάτης» στο κέντρο της Αθήνας που όπως επισημαίνουν τους «έφαγαν» χρήματα.

Από την άλλη, πρώην εργαζόμενη της επιχείρησης καταγγέλλει άθλιες συνθήκες εργασίας. «Με έβαζαν να δουλεύω 12ωρα, σε φάση να κλαίω πάνω από τους πελάτες» αναφέρει στο βίντεό της, αποκαλύπτοντας ότι το εν λόγω «δερματολογικό κέντρο», αν και δέχεται καταιγισμό καταγγελιών, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά, επειδή αλλάζει συνεχώς ΑΦΜ και επωνυμία».

«Οι πελάτες έρχονταν στις 12 το μεσημέρι για να κάνουν laser και τους εξυπηρετούσαμε στις 8 το βράδυ» αναφέρει σε άλλο σημείο, προσθέτοντας ότι η γραμματεία έκλεινε δέκα ραντεβού για την ίδια ώρα. Η νεαρή γυναίκα προειδοποιεί τους ανυποψίαστους να «μην πέσουν σε αυτή την παγίδα».

«Δούλευα εκεί τρεις μήνες γεμάτους κι έχω πληρωθεί μόνο τον έναν» τόνισε και συμπλήρωσε: «Με έχουν ακόμα δηλωμένη στο ΕΡΓΑΝΗ και δεν μπορώ να μπω στο ταμείο ανεργίας. Τους κυνηγάμε με την Επιθεώρηση Εργασίας, όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ψάξτε το λίγο, έχουν ξεκάνει τη Θεσσαλονίκη κι απλά κατέβηκαν να ξεκάνουν και την Αθήνα», λέει.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα