Εκλογές 2023: Οι ψηφοφόροι που ξεχώρισαν

Γαμπροί και νύφες, μουσικοί με τα όργανά τους, ακόμα και σκύλοι, ψηφίζουν σήμερα σε κάθε γωνιά της χώρας.

Parallaxi
εκλογές-2023-οι-ψηφοφόροι-που-ξεχώρισαν-1010216
Parallaxi

Πολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, καταφθάνουν σήμερα από τις επτά το πρωί στα εκλογικά κέντρα της χώρας μας προκειμένου να ψηφίσουν.

Ντυμένοι με τα γαμπριάτικα και τα νυφικά τους, παρέα με τα κατοικίδιά τους, ακόμα και παίζοντας μουσική οι ψηφοφόροι είναι έτοιμοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Πάτρα: Πρώτα ψήφισε και πήγε στον γάμο του

Ντυμένος με ένα ροζ σακάκι, ένας γαμπρός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγα λεπτά πριν πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί.

Σύμφωνα με το patrasevent.gr, το ζευγάρι είχε επιλέξει την ημερομηνία του γάμου τους πριν την ανακοίνωση των εκλογών και αποφάσισαν να μην την μεταφέρουν.

Οι Λαρισαίοι βγήκαν με τα κλαρίνα για να ψηφίσουν

Έξω από τα εκλογικά κέντρα της Λάρισας, οι ψηφοφόροι είχαν την τύχη να ακούσουν γνωστούς Λαρισαίους οργανοπαίχτες οι οποίοι υπό τους ήχους του κλαρίνου συνόδευαν την εκλογική διαδικασία.

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος έριξε στην κάλπη ψηφοδέλτιο

Ένας άνδρας πήγε να ψηφίσει μαζί με τον τετράποδο φίλο του σε σχολείο της Αθήνας. Μάλιστα, ο ψηφοφόρος σήκωσε το σκύλο του αγκαλιά και μαζί έριξαν μαζί στην κάλπη το ψηφοδέλτιο.

Ψήφισε 98χρονος στα Χανιά

«Όσο λειτουργεί το μυαλό, πρέπει να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε», δήλωσε ο 98χρονος Στρατής Τσουράκης από τα Χανιά, ενώ βρισκόταν στο εκλογικό κέντρο προκειμένου να ψηφίσει.

«Ψήφισα, μπορεί να ψηφίσω άλλη μια φορά. Εφόσον λειτουργεί το μυαλό μου, μην πούμε 400, ας πούμε 420 θα ψηφίζω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 98χρονος Χανιώτης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα