ΕΞΕΛΙΞΗ: Νέο βίντεο αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Υλικό από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον Ζακ Κωστόπουλο λίγες στιγμές πριν κατευθυνθεί στο κοσμηματοπωλείο.

Parallaxi
εξελιξη-νέο-βίντεο-αλλάζει-τα-δεδομέν-365297
Parallaxi

Ένα νέο βίντεο που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής στην Ομόνοια, στην οδό Γλάδστωνος, προσφέρει νέα δεδομένα στην ανοιχτή υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιοποίησε σήμερα το VICE GREECE, διακρίνεται η φιγούρα του 33χρονου, λίγο πριν κατευθυνθεί προς το μοιραίο κοσμηματοπωλείο.

Σε αυτά τα δευτερόλεπτα, ένας άνδρας εισέρχεται στο κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά. Αγοράζει ένα μπουκάλι νερό, πηγαίνει προς τα έξω και σε εκείνο το σημείο εμφανίζεται στο πλάνο ο Ζακ Κωστόπουλος. Ο άνδρας φαίνεται να του προσφέρει το νερό και στη συνέχεια δύο άνδρες τον σταματούν ώστε να μην μπει στο μαγαζί. Συζητούν και προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, μένει για λίγο μαζί τους και έπειτα προχωρά προς τη μεριά του κοσμηματοπωλείου.

Σύμφωνα με το VICE, το εν λόγω υλικό καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου περί «επικίνδυνης συμπεριφοράς» και «κατάστασης αμόκ» και δείχνει ότι ο Ζακ Κωστόπουλος ζητούσε βοήθεια (Σημείωση: η ώρα της κάμερας ασφαλείας που αναγράφεται πάνω δεξιά δεν είναι ακριβής).

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση ΕΔΩ

Πηγή: VICE

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα