Ελλάδα

Ενοχλημένη η ΝΔ με το ζεϊμπέκικο Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών – “Ανοιχτά τα ενδεχόμενα” για χρίσμα

Εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας ο περιφερειάρχης Αττικής χόρευε Κατερίνα Στανίση... - Δείτε το βίντεο

Parallaxi
ενοχλημένη-η-νδ-με-το-ζεϊμπέκικο-πατού-1038562
Parallaxi

Την έντονη ενόχλησή τους για τις ζεϊμπεκιές που έριχνε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης εν μέσω πυρκαγιών εκφράζουν στελέχη της ΝΔ, ενώ αφήνουν «όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά» ως προς τη στήριξη στο πρόσωπό του για την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφόρησαν, χθες, 27 Ιουλίου, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας, ο περιφερειάρχης Αττικής πήγε στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο.

Κάποια στιγμή ο κ. Πατούλης ήρθε στο… τσακίρ κέφι και με την Κατερίνα Στανίση να τραγουδά το «Θε μου τη δεύτερη φορά» των Λοΐζου-Παπαδόπουλου, σηκώθηκε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο με τις ζεϊμπεκιές του Γ. Πατούλη:

Οι εικόνες αυτές – σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που βίωνε ολόκληρη η χώρα – προκάλεσε νέα αναταραχή αλλά και οργή στο μέγαρο Μαξίμου και στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Έρχονται μάλιστα να «κουμπώσουν» με την οργή του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του Νότη Μηταράκη, ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση σήμερα λόγω των διακοπών που πήγε εν μέσω της πύρινης λαίλαπας.

Στελέχη της Πειραιώς αναφέρουν ότι υπήρξε πολύ έντονη ενόχληση για τις εικόνες αυτές. Στο ερώτημα δε εάν η ΝΔ θα επιμείνει στην στήριξή της στο Γ. Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής, απαντούν με νόημα: «Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά»…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα