Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την επίθεση στη Βουλή – Το βίντεο του «Ρουβίκωνα»

Η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» νωρίτερα ανέλαβε την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση.

Parallaxi
ένορκη-διοικητική-εξέταση-για-την-επί-446382
Parallaxi

Με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, ανατέθηκε σε αντιστράτηγο του Σώματος η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την επίθεση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» με μπογιές και καπνογόνα, εξωτερικά της Βουλής.

Η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» νωρίτερα ανέλαβε την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή, που σημειώθηκε το μεσημέρι. Περίπου δεκαπέντε άτομα πέταξαν μπογιές και καπνογόνα στους τοίχους της Βουλής, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία προχώρησε αργότερα σε μια προσαγωγή. Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η σημερινή επίθεση έγινε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σημειώνεται ότι σε σύλληψη μετατράπηκε, πριν από λίγο, η προσαγωγή 36χρονου που κατηγορείται για τη σημερινή επίθεση μελών της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», με μπογιές και καπνογόνα, στο κτίριο της Βουλής. Ο 36χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Βίντεο κυκλοφόρησε από την σημερινή επίθεση:

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα