Ελλάδα

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο με τα περί προδοσίας για το Σκοπιανό

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν σε εξέλιξη διακόπηκε για λίγη ώρα.

Parallaxi
ένταση-στο-δημοτικό-συμβούλιο-με-τα-πε-364778
Parallaxi

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν σε εξέλιξη διακόπηκε για λίγη ώρα, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ανέβηκε στο βήμα για να τοποθετηθεί για το θέμα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, κι αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών και το χτεσινό δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε πως το θέμα του νέου οργανισμού μπήκε πιο πάνω από τις ανακοινώσεις για το δημοψήφισμα, σχολιάζοντας την στάση του δημοτικού συμβουλίου και κάνοντας λόγο για “προδοσία”.

Στη συνέχεια, υπήρξε έντονη αντίδραση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, με σχόλια ότι ο κ. Ματθαιόπουλος έπρεπε να είχε διαγραφεί από δημοτικός σύμβουλος, καθώς είχε να έρθει στο ΔΣ έξι μήνες, και έγιναν απαιτήσεις να αποσύρει την λέξη “προδοσία” την οποία “δεν μπορούμε να ανεχτούμε”.

Καθώς ο δημοτικός σύμβουλος συνέχισε με ένταση την διαμαρτυρία του, η συνεδρίαση του συμβουλίου διακόπηκε για να αναγνωστούν τα πρακτικά. Όταν ξεκίνησε εκ νέου, η Πρόεδρος Καλυψώ Γούλα ανακοίνωσε ότι καθώς είχε την ευθύνη της προστασίας των συναδέλφων της, ο κ. Ματθαιόπουλος “δεν θα έχει πλέον τον λόγο”.

Η αντίδραση του Α. Ματθαιόπουλου ήταν “Θα με εκτελέσετε κιόλας κ. Πρόεδρε;” προτού τελικώς αποχωρήσει από την συνεδρίαση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ΔΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΩ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα