Ελλάδα

Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στην Εύβοια από την κακοκαιρία Elias

Συγκλονιστικό το βίντεο - Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας Elias

Parallaxi
εντυπωσιακός-υδροστρόβιλος-στην-εύβ-1062474
Parallaxi

Στο έλεος της κακοκαιρίας Elias βρίσκεται, την Τετάρτη (27/09), η Εύβοια αφού οι – κατά τόπους – έντονες καταιγίδες έχουν δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων κυρίως στα κεντρικά και βόρεια του νησιού.

Μάλιστα, τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει και ένα βίντεο με έναν εντυπωσιακό υδροστρόβιλο στην Εύβοια και οι εικόνες πραγματικά «κόβουν» την ανάσα.

 

Πορτοκαλί η θάλασσα στη Λίμνη Ευβοίας

Στη θάλασσα της Λίμνης Ευβοίας έφτασε η λάσπη, καθώς ο όγκος της λάσπης που έχει κατέβει από τα βουνά είναι τεράστιος και έχει καταλήξει μέχρι εκεί. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ότι ο όγκος της λάσπης είναι τέτοιος που έχει, μάλιστα, αλλάξει ακόμα και το χρώμα του νερού.

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Elias

Το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε τη Δευτέρα (25/09), επικαιροποιήθηκε την Τετάρτη (27/09) σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, το σύστημα κακοκαιρίας Elias θα εξακολουθήσει να επηρεάζει περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Τετάρτη (27/09) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Στερεά Ελλάδα (Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και τα βορειότερα τμήματα της Βοιωτίας), στη Θεσσαλία (κυρίως ανατολική και νότια), στις Σποράδες και στην Εύβοια (κεντρική και βόρεια).

Επίσης, την Πέμπτη (28/09) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως τις πρωινές ώρες στη Μαγνησία, στις Σποράδες, στην Εύβοια (κυρίως στην κεντρική και βόρεια), στη Φθιώτιδα και στη Βοιωτία. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας Elias

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα