Ελλάδα

Επέτειος Γρηγορόπουλου – Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του

Λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα

Parallaxi
επέτειος-γρηγορόπουλου-αθήνα-κυκλο-1085780
Parallaxi

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται, φέτος, από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε, τη Δευτέρα (04/12), πως θα προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης (06/12), λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει τα εξής: «Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας».

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει πως «γι’ αυτόν τον λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα