Ελλάδα

Ερμού: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο δράστης που μαχαίρωσε 22χρονη

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Parallaxi
ερμού-για-απόπειρα-ανθρωποκτονίας-με-1127327
Parallaxi

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο Ιρακινός, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής μαχαίρωσε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μια 22χρονη κοπέλα στην οδό Ερμού.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου (μαχαίρι), ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Σταθερή η κατάσταση της 22χρονης

Η κοπέλα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει σπασμένο πλευρό, ρήξη διαφράγματος και τραύμα στον πνεύμονα. Ωστόσο, πριν μπει στο χειρουργείο είχε τις αισθήσεις της και επικοινωνούσε πολύ καλά με τα άτομα γύρω της και με τους ιατρούς. Όπως έγινε γνωστό, το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η κατάσταση της 22χρονης είναι σταθερή.

Επίσης, τονίζεται πως μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου, όντας σε καλή κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί διασωλήνωση. Στο ενημερωτικό σημείωμα του νοσκομείου αναφέρεται ότι η κοπέλα διακομίσθηκε έχοντας τραύματα στον θώρακα και διενεργήθηκε άμεσα αξονική τομογραφία, πριν μεταφερθεί στο χειρουργείο.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα