Εθνικό πένθος κήρυξε ο Πρωθυπουργός. 15 οι νεκροί.

Στους 15 έχουν φτάσει οι νεκροί από τις πλημμύρες στη δυτική Αττική. Πρόκειται για δέκα άνδρες και πέντε γυναίκες.

Parallaxi
εθνικό-πένθος-κήρυξε-ο-πρωθυπουργός-15-256091
Parallaxi

Στους 15 έχουν φτάσει οι νεκροί από τις πλημμύρες στη δυτική Αττική, όπως ανέφεραν πηγές της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πρόκειται για δέκα άνδρες και πέντε γυναίκες.

Επίσης ανέφεραν ότι οι τραυματίες είναι 17, έντεκα άνδρες και έξι γυναίκες. Μία τραυματίας είναι διασωληνωμένη στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου παραμένουν οι εννιά εκ των τραυματιών. Στους υπόλοιπους δόθηκε εξιτήριο.

Εθνικό πένθος για την τραγωδία που έπληξε τη Δυτική Αττική κήρυξε με ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων με όσα μέσα έχει στη διάθεσή της.

Ο πρωθυπουργός μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε μια σειρά από άμεσα μέτρα για την αντιμετώπισης της πρωτοφανούς κατάστασης που βιώνει η Δυτική Αττική.

Αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου «Διανομή κοινωνικού μερίσματος και άλλες διατάξεις» με απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, λόγω του εθνικού πένθους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα