Εξελίξεις με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα.

Parallaxi
εξελίξεις-με-τον-δημοσιογράφο-της-ερτ-1014963
Parallaxi

Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφό του, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η δημοσιογράφος που εργάζεται με σύμβαση στην ΕΡΤ μετέβη χθες το μεσημέρι στο ΑΤ Ομονοίας, πολύ χτυπημένη, για να καταγγείλει τον κακοποιητή της, έχοντας μαζί της βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ, η οποία έγραφε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στον Πειραιά τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Η 30χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ο κατηγορούμενος, που πέρασε το βράδυ της Τρίτης στα κρατητήρια του ΑΤ Ομονοίας, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, για να του ασκηθούν διώξεις.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως η αστυνομία θα καλέσουν και την πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου, ώστε να δουν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Σημειώνεται ότι οι δύο δημοσιογράφοι εργάζονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Το θύμα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ στη διάθεση της Αστυνομίας βρίσκονται μηνύματα που φέρεται να έχει αποστείλει ο συλληφθείς με επιβαρυντικό για εκείνον περιεχόμενο.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης η ΕΡΤ έπαυσε τον δημοσιογράφο από τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον δημοσιογράφο:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα