Ελλάδα

Εύβοια: Το χρονικό της πτώσης του ελικοπτέρου

Το ελικόπτερο απογειώθηκε στις 8 το πρωί από τις Αφίδνες προκειμένου να παραλάβει γνωστό εφοπλιστή από τον Βόλο - Οι τελευταίες πληροφορίες

Parallaxi
εύβοια-το-χρονικό-της-πτώσης-του-ελικο-1062838
Parallaxi

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο απογειώθηκε στις 8 το πρωί από τις Αφίδνες προκειμένου να παραλάβει γνωστό εφοπλιστή από τον Βόλο.

Στις 9 ο Μιχάλης Λάμπος αποφασίζει να κάνει στάση στο Μαντούδι λόγω της κακοκαιρίας. Περιμένει να κοπάσουν τα φαινόμενα και μια ώρα και 13 λεπτά μετά, στις 10.13 αναχωρεί από το Μαντούδι με προορισμό το Βόλο. Όμως όπως φαίνεται και από τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στις 10.24 το ελικόπτερο πέφτει στη θάλασσα.

Στην θαλάσσια περιοχή συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετέχει και μονάδα υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Βίντεο από τις πτήσεις του ελικοπτέρου το οποίο πραγματοποιεί έρευνες στο σημείο όπου έγινε η συντριβή:

Αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει: «Είδα το ελικόπτερο μέσα στην καταιγίδα να χάνει ύψος και προσπάθησε να πάει προς τα πίσω. Ξαφνικά έπεσε μέσα στη θάλασσα και ακούσαμε και μια έκρηξη».

Το σημείο της πτώσης:

Πηγή:newsit.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα