Φοίβος Δεληβοριάς: Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη

Η ανάρτησή του μετά τις αντιρρήσεις του Ν. Πλακιά

Parallaxi
φοίβος-δεληβοριάς-πηγαίνω-στην-συναυ-991628
Parallaxi

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της μεγάλης συναυλίας που διοργανώνεται στη μνήμη των 57 θυμάτων στα Τέμπη, παίρνει ο Φοίβος Δεληβοριάς, μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Νίκου Πλακιά και του συλλόγου που έχουν ιδρύσει συγγενείς ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη σιδηροδρομική τραγωδία.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ο οποίος είναι ένας από αυτούς που τραγουδήσουν στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/10 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, τονίζει ότι «πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη».

Ο ίδιος επισημαίνει δε ότι αγόρασε και κάποια εισιτήρια για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, «ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά».

«Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία» σημειώνει ο Φοίβος Δεληβοριάς προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

«Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά

«Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη. Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη.

Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά.

Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία.

Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί».

Πηγή: avgi.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα