Ελλάδα

Φούρνοι Ικαρίας: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον πνιγμό του 11χρονου

Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση για το άτυχο παιδί, γιο του γνωστού ηθοποιού Οδ. Σταμούλη

Parallaxi
φούρνοι-ικαρίας-τι-εξετάζουν-οι-αρχές-1016804
Parallaxi

Φως στα αίτια της τραγωδίας με τον πνιγμό του 11χρονου στους Φούρνους Ικαρίας θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει σήμερα στη Σάμο, όπου αναμένεται να μεταφερθεί το άψυχο σώμα του παιδιού.

Άγνωστο είναι εάν το άτυχο παιδί πνίγηκε χθες κατά τη διάρκεια της κολύμβησης ή μπλέχτηκε στο σχοινί της σημαδούρας με αποτέλεσμα να παγιδευτεί.

«Σε αυτές τις περιοχές υπήρχαν σημαδούρες που είναι σε σημεία που δείχνουν ότι απαγορεύεται το κολύμπι» ανέφερε ο δημοσιογράφος Χάρης Ζαβουδάκης λέγοντας ότι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι όλα ανοιχτά.

Ο πόνος στο νησί είναι μεγάλος καθώς για ώρες όλοι οι κάτοικοι αναζητούσαν το παιδί, όταν η μητέρα κάλεσε σε βοήθεια γιατί αυτό είχε αργήσει. Το ανήλικο παιδί είχε κανονίσει να βρεθεί για κολύμπι με έναν ξάδελφό του αλλά έφτασε στο σημείο της τραγωδίας νωρίτερα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν για ώρες.

Το παιδί, που είναι γιός του γνωστού ηθοποιού Οδ. Σταμούλη, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Πλάκας Φούρνων ενώ ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα