Γλυφάδα: Ανήλικη που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό της 14χρονης φωτογραφήθηκε με όπλο και full face

Φωτογραφία 14χρονης μέσα στην τάξη - Διερευνάται αν το όπλο είναι αληθινό

Parallaxi
γλυφάδα-ανήλικη-που-εμπλέκεται-στον-ξ-1219435
Parallaxi

Νέες πληροφορίες και στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το mega η Αστυνομία εξετάζει μια φωτογραφία που εμφανίζει μία από τις εμπλεκόμενες στην επίθεση, να κρατά όπλο και να φορά κουκούλα full face μέσα σε σχολική αίθουσα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, την οποία φέρεται να δημοσίευσε η ίδια η 14χρονη στα social media, έχει ήδη συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Οι Αρχές ερευνούν εάν το όπλο που εμφανίζεται στη φωτογραφία είναι αληθινό ή ψεύτικο.

Ανεβάζουν στο TikTok τα στοιχεία των κοριτσιών που ξυλοκόπησαν την 14χρονη

Στο TikTok κυκλοφορούν δεκάδες βιντεάκια, όπου ανήλικοι δημοσιεύουν φωτογραφίες και τα στοιχεία των δράστιδων, απειλώντας τες, πως θα ξυρίσουν το κεφάλι τους.

Έχουν ανεβάσει και τα τηλέφωνα τους, όπως και την περιοχή στην οποία φέρεται να μένουν.

Ζητούν εκδίκηση για όσα της έκαναν, ενώ πολλοί ανεβάζουν και βίντεο, στο οποίο, όπως υποστηρίζουν πως φαίνεται όλο το σκηνικό του ξυλοδαρμού.

«Μάτωσα από τα χτυπήματα, δεν μπορούσα να αντιδράσω»

Το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα απασχολεί έντονα τη σχολική κοινότητα που φοιτούν το θύμα και εμπλεκόμενα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα είναι υπό συζήτηση στο σύλλογο διδασκόντων του γυμνασίου στη Βούλα, αν θα δοθεί αποβολή και σε ποιους μαθητές. Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει ακόμη μια 16χρονη κοπέλα, ωστόσο το αυτόφωρο έχει λήξει. Αναμένεται να κληθεί από τη δικαιοσύνη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Το iEidiseis αποκαλύπτει τι φέρεται να είπε η 14χρονη στις Αρχές όταν τη ρώτησαν τι έχει συμβεί. Χαρακτηριστικά, το θύμα φέρεται να δήλωσε τα εξής: «Περπατούσα με φίλους μου στη Γλυφάδα. Ήρθαν παιδιά και μου είπαν ότι με ψάχνουν δύο συμμαθήτριες μου. Πήγα να τις συναντήσω στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί είδα μαζεμένα 20 άτομα. Εκεί ήταν και τα δυο κορίτσια που με έψαχναν. Ξαφνικά άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν. Τότε η μία μού έριξε γροθιά, έπεσα κάτω. Από τα χτυπήματα μάτωσε η μύτη μου, δεν μπορούσα να αντιδράσω».

Η ανήλικη από τα χτυπήματα χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να περιθάλψουν οι γιατροί τα τραύματα της. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Εμμανουήλ Γερακιός, δήλωσε ότι η ανήλικη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα χρειαστεί βοήθεια για να επανέλθει. Οι γονείς της βρίσκονται στο πλευρό της και αυτό είναι το στήριγμά της.

Δύο εβδομάδες πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό η ανήλικη είχε δεχθεί ξανά επίθεση και πάλι από τα δυο κορίτσια σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια. Συγκεκριμένα, ήταν και πάλι Σάββατο (7/9) σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας όταν την πλησίασαν την έβρισαν, την απείλησαν και τη χτύπησαν. Για το περιστατικό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ανήλικων κοριτσιών που υπέδειξε το θύμα, επίσης ηλικίας 14 ετών, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι καθώς ορίστηκε δικάσιμος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα