Ελλάδα

Γλυφάδα: Τραγωδία στη ναυτιλιακή – Τέσσερις οι νεκροί, πρώην εργαζόμενος ο δράστης

Ανάμεσα στα θύματα και ο δράστης - «Ήρθα σήμερα για να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας», φώναξε στους υπαλλήλους

Parallaxi
γλυφάδα-τραγωδία-στη-ναυτιλιακή-τέσ-1118868
Parallaxi

Τραγωδία σημειώθηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, με τρεις εργαζόμενους να χάνουν τη ζωή τους από τα πυρά του 70χρονου πρώην εργαζομένου ο οποίος εισέβαλε στο κτίριο με όπλο και ξεκίνησε να πυροβολεί και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε.

Στη συνέχεια, ο ένοπλος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δράστης είναι ένας 70χρονος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί πρόσφατα, ο οποίος εισέβαλε στο κτίριο με κοντόκαννη καραμπίνα και περίστροφο και ξεκίνησε να πυροβολεί.

«Ήρθα σήμερα για να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας», φώναξε στους υπαλλήλους μόλις εισέβαλε, σύμφωνα με το OPEN.

Ο ένοπλος ήταν ταμπουρωμένος στα γραφεία της εταιρείας, ενώ μέσα στο κτίριο βρίσκονταν ακόμα υπάλληλοι. Στον 2ο όροφο εθεάθησαν 2-3 άτομα στο μπαλκόνι οι οποίοι δεν πρόλαβαν να βγουν.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρα καθώς και δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., αποκλείοντας το σημείο. Συγκεκριμένα, μια από τις υπαλλήλους λέει «ήμασταν στα γραφεία μας και ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι έγινε. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιο στην καταγωγή, ο οποίος έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν. Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλο από εμάς. Μόνο τα αφεντικά. Οπότε χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Πυροβόλησε τα δύο αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μια κοντόκαννη καραμπίνα επαναληπτική και ένα revolver. Όταν μπήκε στην εταιρεία δεν είχε προτεταμένο το όπλο του, κρατούσε ένα σάκο. Ημουν στον όροφό μου, είχα κρυφτεί κάτω από το γραφείο μου μέχρι να μπουν οι αστυνομικοί και να μας βγάλουν όλους έξω.

Άλλος υπάλληλος της εταιρείας που μίλησε στο protothema.gr ανέφερε «εγώ ήμουν στο ισόγειο, ό,τι έγινε ήταν στον δεύτερο όροφο. Άκουσα τους δύο πρώτους πυροβολισμούς, πήγα προς τη σκάλα και είδα  δύο παιδιά που κατέβαιναν και έλεγαν ”είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί!”. Τον είδα να μπαίνει στην εταιρεία γιατί είμαι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζω το αυτοκίνητο γιατί είμαστε χρόνια υπάλληλοι και οι δύο εδώ. Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα