Η ανακοίνωση της Τροχαίας για τον θάνατο του Διονύση Πρώιου

Στην ανακοίνωσή της η Τροχαία δίνει λεπτομέρειες για το τροχαίο του πρώην παίκτη του MasterChef

Parallaxi
η-ανακοίνωση-της-τροχαίας-για-τον-θάνα-1217905
Parallaxi

Έκκληση για πληροφορίες σχετικές με το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιο, απευθύνει η Τροχαία με ανακοίνωσή της.

Στην ανακοίνωσή της η Τροχαία δίνει λεπτομέρειες για το τροχαίο του πρώην παίκτη του MasterChef, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή (20/09) σε ηλικία 58 ετών με την είδηση να σκορπά θλίψη σε συγγενείς, φίλους και πρώην συμπαίκτες του.

Όπως αναφέρεται, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 το μεσημέρι επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η μηχανή του Διονύση Πρώιου ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Παράλληλα, η Τροχαία ζητά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχει κάποιος οδηγός – αυτόπτης μάρτυρας, που περνούσε από το σημείο του δυστυχήματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Τροχαίας:

Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400“.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα