Η κυρία Χρυσάνθη μπήκε στο πανεπιστήμιο στα 80 της και σήμερα παίρνει το πτυχίο της

Μια ιστορία μάθημα ζωής

Parallaxi
η-κυρία-χρυσάνθη-μπήκε-στο-πανεπιστήμ-1225334
Parallaxi

Μαθήματα ζωής προσφέρει η ιστορία της κυρίας Χρυσάνθης που στα 80 της χρόνια μπήκε στο Πανεπιστήμιο και σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια παίρνει το πτυχίο της.

Η κυρία Χρυσάνθη έκανε πέντε μήνες ταχύρρυθμα μαθήματα, έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την είσοδο της στο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στη Θεολογική Σχολή.

Τώρα η ίδια βάζει… πλώρη για μεταπτυχιακό.

Η κυρία Χρυσάνθη είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του OPEN:

«Έπρεπε να τελειώσω στα τέσσερα χρόνια, γιατί δεν είχα και περισσότερο χρόνο να κάτω (σ.σ γέλια). Το όνειρο μου ήταν να σπουδάσω. Λόγω φτώχειας και ορφάνιας δεν τα κατάφερα. Τώρα τα κατάφερα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αλλά στεναχωριέμαι γιατί βρήκα τόση ζεστασιά από τους καθηγητές και τους συμφοιτητές και συμφοιτήτριες μου. Αν είμαι γερή θέλω να συνεχίσω.

Κάποιος που είχε παρατήσει το Πανεπιστήμιο, μου είπε τώρα που σας γνώρισα θα το συνεχίσω. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία για εμένα.

[…] Αισθάνομαι χαρμολύπη που φεύγω από το Πανεπιστήμιο. Έχω δύο κόρες η μία δικαστικός, η άλλη κτηνίατρος. Έχω δύο εγγόνια ο ένας γιατρός, ο άλλος τελείωσε την ΑΣΟΕΕ. Ζήλευα που όλοι έπαιρναν πτυχία.

Με βοήθησε ο μικρός μου εγγονός πάρα πολύ. Εάν δεν ήταν αυτός δε θα σπούδαζα».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα