Ελλάδα

Ημαθία: Νεκρός 35χρονος – Έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Διέμενε στον Διαβατό

Parallaxi
ημαθία-νεκρός-35χρονος-έπεσε-σε-αρδευ-976790
Parallaxi

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024 στην Ημαθία, όταν άνδρας έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο 35χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία και διέμενε στον Διαβατό, εργαζόταν σε χωράφι στην περιοχή όταν πήγε στο αρδευτικό κανάλι λίγα μέτρα μακριά από το χωράφι προκειμένου να πλυθεί και να δροσιστεί, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν.

Λίγο αργότερα, οι εργάτες άκουσαν τις φωνές του και έτρεξαν να δούνε τι συμβαίνει, όταν φτάνοντας στο κανάλι, βρήκαν τα ρούχα του έξω από το νερό και αυτόν άφαντο. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και κινητοποιήθηκε το Α.Τ. Βέροιας, το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας και ομάδα δυτών 2ης ΕΜΑΚ με διαδωστική λάμβο που «χτένισαν» το κανάλι για την ανεύρεση του 35χρονου.

Δυστυχώς, οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν και ο 35χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο κανάλι, ανασύρθηκε από την ΕΜΑΚ στις 15:50 και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους συγγενείς του άνδρα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα