Ελλάδα

Καρυστιανού: Οργή για τα 8 μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών στο υπουργικό συμβούλιο

"Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων!"

Parallaxi
καρυστιανού-οργή-για-τα-8-μέλη-της-εξετ-1171223
Parallaxi

Η Μαρία Καρυστιανού δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε στο νέο υπουργικό συμβούλιο οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών.

Μια κίνηση η οποία έχει σχολιαστεί έντονα τόσο από την πολιτική σκηνή, όσο και από απλούς πολίτες. Η Καρυστιανού, στην ανάρτησή της, δεν κρύβει την οργή της γι’ αυτή τη κίνηση του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας πως «επιβράβευσε και υποθάλπτει την διαφθορά», με «σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού».

Η ανάρτηση της Καρυστιανού

«Οι άνθρωποι που παύουν να είναι άνθρωποι.

Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση. Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων!

Όμως Κ. Μητσοτάκη, τα αίσχη που έχετε διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα.

Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη…

Απαρχής του κόσμου η αληθινή δύναμη είχε πρόσωπο αγάπης και όχι εξουσίας.

Όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών, είναι, πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα».

Σε ότι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της απόλυτα εναρμονισμένης με την ΗΘΙΚΗ…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα