Ελλάδα

Καταγγελία για την Τροχαία και την Αστρίτσα Καρδίτσας, όπου βρέθηκαν νεκρές 2 ηλικιωμένες

Έστελνε αυτοκίνητα προς το χωριό, ως δίοδο διαφυγής την ώρα που η κακοκαιρία ήταν σε εξέλιξη 

Parallaxi
καταγγελία-για-την-τροχαία-και-την-αστ-1053903
Parallaxi

Πολίτης που βίωσε από πρώτο χέρι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Καρδίτσα, σε ανάρτηση του αναφέρει ότι η τροχαία κατηύθυνε τους οδηγούς προ το χωριό Αστρίτσα, εκτιμώντας ότι υπάρχει δρόμος διαφυγής.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο Αναστάσης Ασκητάς:

Η Αστρίτσα Καρδίτσας, όπου βρέθηκαν νεκρές δύο ηλικιωμένες γυναίκες είναι περίπου εκεί από όπου ανέβασα χθες το βίντεο με τον πλημμυρισμένο δρόμο που μας έστειλε η αστυνομία να διασχίσουμε, πριν αποφασίσουμε μόνοι μας ότι θα φτάσουμε Θεσσαλονίκη μέσω Καλαμπάκας και Γρεβενών.

Δηλαδή το επίσημο κράτος, μας έστελνε στο σημείο όπου αργότερα βρέθηκαν νεκροί άνθρωποι, ενώ το φαινόμενο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Ο μόνος λόγος που δε συνέχισαν πολλοί οδηγοί, ήταν οι παραινέσεις των επαγγελματιών οδηγών που γυρνούσαν τον κόσμο πίσω.

Το κράτος μας έστελνε εκεί που πέθανε κόσμος. Απλά αυτή τη φορά δεν έτυχε να είμαστε εμείς.

Και αυτό είναι η πιο πλήρης συμπύκνωση της ποιότητας της πολιτείας μας, της κυβέρνησης, της πολιτικής προστασίας και της ποιότητας ζωής μας.

Είναι προφανές επίσης ότι για να ακύρωσαν τα εγκαίνια της ΔΕΘ, ξέρουν από νωρίς ότι υπάρχουν νεκροί και απλά κοροϊδευόμαστε μέχρι να τους βρούμε. Μακάρι να μην είναι και άλλοι κάτω από τα νερά.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα