Ελλάδα

Καταγγέλλουν βουλευτή της ΝΔ ότι απείλησε δημόσια καθηγητή ιδιωτικού σχολείου

«Θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις...»

Parallaxi
καταγγέλλουν-βουλευτή-της-νδ-ότι-απεί-1119710
Parallaxi

Αυτόπτες μάρτυρες ενός ιδιαίτερα σοβαρού περιστατικού έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα κατά την ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς γονείς παιδιών σε πολύ γνωστό ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα news247.gr, την ώρα που η εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη, ένας από τους γονείς πλησίασε καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί υψώνοντας πολύ το τόνο της φωνής του και κάνοντας χειρονομίες. Ισως το περιστατικό να είχε περάσει σχετικά απαρατήρητο αν ο “αγανακτισμένος” γονέας δεν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά πληροφορίες την έκρηξη του βουλευτή την προκάλεσε ο χαμηλός βαθμός του παιδιού του. Επίσης, όπως άκουσαν εκατοντάδες άνθρωποι, χρησιμοποιήθηκαν από τον ίδιο φράσεις όπως “θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας” κτλ.

Ο καθηγητής, μαθηματικός στην ειδικότητά του, έμεινε, όπως αναφέρουν οι σχετικές καταγγελίες, εμβρόντητος. Υπέστη τον απόλυτο αιφνιδιασμό χωρίς πάντως να αντιδράσει διατηρώντας την ψυχραιμία του.

Για το ζήτημα ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου όσο και στο σύλλογο γονέων με το οποίο γνωστοποίησε επισήμως το περιστατικό.

Το ερώτημα είναι το εξής: Πώς είναι δυνατόν εν ενεργεία βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να προχωρά σε τέτοια επίθεση, δημοσίως, μπροστά σε εκατοντάδες ζευγάρια μάτια; Ποιος, άραγε, του δίνει τέτοιο δικαίωμα;

Πηγή: News247.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα