Ελλάδα

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα – Τουλάχιστον ένας νεκρός και ένας βαριά ταυματίας

Οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν στην Πάτρα

Parallaxi
κατέρρευσε-τμήμα-γέφυρας-στην-πάτρα-1036297
Parallaxi

Τουλάχιστον 1 άνθρωπος έχει σκοτωθεί από την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα, το μεσημέρι της Κυριακής (23.07.2023). Ο ένας θάνατος είναι επιβεβαιωμένος, ένας δεύτερος είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και 2 σκόμα τραυματίες.

Πρόκειται για τη γέφυρα στην οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα της Πάτρας, κομμάτι της οποίας έπεσε. Σύμφωνα με το OPEN, τουλάχιστον 2 είναι νεκροί, ενώ υπάρχει μεγάλη επιχείρηση για να βρεθούν εγκλωβισμένοι.

Οι νεκροί είναι πιθανότατα Ρομά από γειτονικό οικισμό, οι οποίοι είχαν πάει κάτω από τη γέφυρα για να βρουν ένα σκιερό μέρος και να προστατευτούν κάπως από τον καύσωνα ενώ ταυτόχρονα αφαιρούσαν σίδερα.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία εκτός του “Αγίου Ανδρέα” μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πώς ανασύρθηκε ένας νεκρός ενώ εκφράζονται φόβοι για την ύπαρξη κι άλλων εγκλωβισμένων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν και έναν σοβαρά τραυματία.

Υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, κατασκηνωτές Ρομά, κοντά στον Χάραδρομο ποταμό.

Στο σημείο έχει κληθεί το ΕΚΑΒ, γιατί υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς και εγκλωβισμένους!!! Υπάρχουν πολλοί τραυματίες που μεταφέρονται στο Νοσοκομείο στο Ρίο.

Ήδη με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία εκτός του “Αγίου Ανδρέα” μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών.

Πηγή: newsit.gr 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα