Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Η μητέρα του 16χρονου κάνει λόγο για πλαστογραφημένο έγγραφο

Μάλιστα, ο δικηγόρος της γνωστοποίησε πως θα κινηθούν νομικά κατά του μέσου που «αποκάλυψε» την πλαστή – κατά την ίδια - επιστολή

Parallaxi
κιβωτός-του-κόσμου-η-μητέρα-του-16χρονο-936685
Parallaxi

Νέα ανατροπή καταγράφεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και του πατρός Αντωνίου.

Ειδικότερα, η μητέρα του 16χρονου επικοινώνησε με το MEGA και ξεκαθάρισε πως δεν έχει ανασκευάσει τίποτα και έκανε λόγο για πλαστογραφημένο έγγραφο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της γνωστοποίησε πως θα κινηθούν νομικά κατά του μέσου που «αποκάλυψε» την πλαστή – κατά την ίδια – επιστολή.

Νωρίτερα την Τρίτη, το thenewspaper.gr μετέδωσε πως με βιντεοληπτικό υλικό και γραπτή επιστολή που απέστειλε ο ένας εκ των δύο καταγγελλόντων υποστηρίζει ότι έχει πει ψέματα για τα περιστατικά παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο.

Παράλληλα, το ίδιο μέσο έκανε λόγο για επιστολή που έστειλε και η μητέρα του 16χρονου τρόφιμου, η οποία σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ στοχοποιούσε και κατηγορούσε ευθέως τον πατέρα Αντώνιο ως υπαίτιο της παρενόχλησης του γιου της.

Κατηγορηματική διάψευση από τη μητέρα

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή), είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου στην τηλεόραση του Mega.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εξήγησε πως θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα