Ελλάδα

Κολωνός: Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 12χρονης στα παιδιά της μετά την απόφαση

Πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψει στο σπίτι της η μητέρα της 12χρονης

Parallaxi
κολωνός-τα-πρώτα-λόγια-της-μητέρας-της-1139723
Parallaxi

Πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψει στο σπίτι της, δίπλα στα παιδιά της, είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της.

Το ανήλικο κορίτσι από τον Κολωνό που από την πρώτη στιγμή φώναζε πως η μητέρα της δεν εμπλέκεται στη σοκαριστική αυτή υπόθεση, έμαθε για την απόφαση του δικαστηρίου ενώ ήταν στο σχολείο και επικοινώνησε με την 34χρονη.

«Νικήσαμε, νικήσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενη. Προσπάθησα να της μιλήσω εκείνη την ώρα αλλά είχε πολύ κόσμο και αστυνομία. Αλλά την είδαν τα παιδιά της και της μίλησαν», λέει στο newsit.gr η γιαγιά της 12χρονης μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τη μητέρα του παιδιού.

«Τους είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψει σπίτι της επιτέλους. Είμαι χαρούμενη για τη νύφη μου, για την εγγονή και όλα τα εγγόνια μου. Η νύφη μου δεν παύει να είναι παιδί μου», σημειώνει η ίδια.

Επισημαίνεται πως η μητέρα της ανήλικης κρίθηκε ομόφωνα αθώα για πορνογραφία και για μαστροπείας και ενοχή μόνο για πλημμεληματική εκβίαση. Μόλις άκουσε την ετυμηγορία ξέσπασε σε κλάματα. Την ίδια ώρα, το δικαστήριο καταδίκασε τον βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο για τον βιασμό και τη μαστροπεία της ανήλικης.

«Η μητέρα είναι αθώα, όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή, αυτό που έλεγε η 12χρονη ότι η 34χρονη δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση, επιβεβαιώθηκε από την απόφαση. Ήταν άδικη από την αρχή η προφυλάκισή της. Πήγε και κατήγγειλε τον βιαστή του παιδιού της και βρέθηκε στη φυλακή για 18 μήνες» σημείωσε ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα