Ελλάδα

Κομοτηνή: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο

Μήνυμα 112 από την Πολιτική Προστασία για τους κατοίκους της περιοχής

Parallaxi
κομοτηνή-μεγάλη-φωτιά-σε-εργοστάσιο-1058553
Parallaxi

Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Κομοτηνή και γι’ αυτό ήχησε μήνυμα του 112 στα κινητά των κατοίκων της περιοχής, καθώς οι καπνοί είναι πυκνοί και κατευθύνονται προς τα σπίτια.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 13:00 της Δευτέρας (18.9.2023) σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Κομοτηνή, με την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο και να τη θέτει υπό έλεγχο. Οι κάτοικοι άκουγαν και εκρήξεις από το σημείο.

Παρά το γεγονός ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, οι καπνοί είναι αρκετά πυκνοί και γι’ αυτό εστάλη και μήνυμα από το 112 στα κινητά των κατοίκων, το οποίο αναφέρει: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Κομοτηνή. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Μήνυμα 112 για την περιοχή 

Φωτογραφίες από το fonirodopis.gr αποτυπώνουν το μέγεθος της φωτιάς και των καπνών που κάλυψαν την περιοχή, ο οποίος είναι βλαβερός και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το fonirodopis.gr, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από περίπου 1 ώρα από τη στιγμή που έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε βίντεο από τη μεγάλη πυρκαγιά

Πηγή: fonirodopis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα