Ελλάδα

Κορινθία: Ο αρχηγός της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών αρνείται το τεστ DNA

Δηλώνει πως δεν γνωρίζει πού είναι τα άλλα παιδιά του.

Parallaxi
κορινθία-ο-αρχηγός-της-οικογένειας-τω-1122724
Parallaxi

Ο 47χρονος συλληφθείς πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (20/02).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο συλληφθείς γνωρίζει ότι υπάρχει εισαγγελική διάταξη για διενέργεια τεστ, αλλά ο ίδιος αρνείται. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών για το τεστ DNA έχει μπει το βρέφος 11 μηνών, το οποίο είναι της κόρης του, Παρασκευής, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αιμομιξίας.

Ακόμα, ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία δηλώνει πως δεν γνωρίζει πού είναι τα άλλα παιδιά του και εύχεται να μην έχουν πάει στην Ικαρία, όπου ζούσαν εκεί για αρκετά χρόνια και αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους την Τετάρτη (21/02).

Δικηγόρος συλληφθέντα: «Δεν υπάρχει αιμομιξία»

Ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σημείωσε τη Δευτέρα (19/02) ότι «τα αδικήματα του πατέρα δεν είναι ικανά για να διατηρήσουν την κράτηση» και τόνισε πως «δεν υπάρχει αιμομιξία» στην οικογένεια αυτή.

Αναφορικά με τη δήλωση του προέδρου αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη, ο οποίος ζήτησε να γίνει έρευνα σχετικά με αιμομιξία, ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία σχολίασε στην εκπομπή «Live News» του MEGA ότι «η φαντασία του οργιάζει» και διέψευσε το ενδεχόμενο αιμομιξίας.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος διευκρίνισε ότι στους δύο γονείς δεν έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των παιδιών και ο εντολέας του δεν κατηγορείται για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο και ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο. Καταλήγοντας, ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία προέτρεψε τον εντολέα του να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκονται τα παιδιά του με τη μητέρα τους.

πυγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα