Ελλάδα

Κορινθία: Ψάχνουν τη μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας που ζει σε λαγούμι

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους.

Parallaxi
κορινθία-ψάχνουν-τη-μητέρα-και-τα-παιδ-1121783
Parallaxi

Άφαντοι παραμένουν η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας από την Κορινθία που εντοπίστηκε να ζει σε λαγούμια, ενώ σήμερα Κυριακή, στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη ο 45χρονος πατέρας.

Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε συνοδεία Εισαγγελέα έπειτα από δηλώσεις που έκανε το Σάββατο (17/2) ο πατέρας της οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι υποχρεωμένος να στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για παιδιά, ηλικίας 15, 13 και 6 χρόνων, καθώς και ένα βρέφος. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά αλλά και η μητέρα δεν είναι στην περιοχή και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκαν όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr, ο δικαστικός λειτουργός, ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρήστος Κολοκυθάς και ο αντιδήμαρχος Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Σπύρος Αποστολόπουλος. Ωστόσο όπως διαπίστωσαν τα ανήλικα παιδιά απουσίαζαν όπως και η σύζυγος του 45χρονου.

Με τον 45χρονο είχε μείνει μόνο ο 15χρονος γιος του που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παίδων” με εντολή Εισαγγελέα και η 25χρονη κόρη του η οποία δεν ζει στο σημείο αλλά ακολουθεί συμβατικό τρόπο ζωής.

Πηγή: ieidiseis
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα