Ελλάδα

Κόρινθος: Μυστήριο με οικογένεια που ζούσε σε λαγούμι 30 μέτρων – Είχε τόξα και όπλα

Μία μυστήρια υπόθεση με πολύτεκνη οικογένεια που ζούσε σε παράπηγμα και αυτοσχέδιο τούνελ έρχεται στο «φως» στην Κορινθία.

Parallaxi
κόρινθος-μυστήριο-με-οικογένεια-που-ζ-1120670
Parallaxi

Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται στην Κορινθία με μία πολύτεκνη οικογένεια, η οποία ζει σε άθλιες συνθήκες, με τους Αστυνομικούς να εντοπίζουν όπλα και βέλη στο σπίτι τους.

Μάλιστα, από τις έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε πως η οικογένεια ζει σε μία χωμάτινη οικία, στο δάπεδο της οποία είχε διανοίξει υπόγειο τούνελ μήκος 30 μέτρων, το οποίο κατέληγε σε παρακείμενη ρεματιά. Η οικογένεια κατέφυγε σε αυτό κατά την διάρκεια της Αστυνομικής Επιχείρησης, προκειμένου διαφύγει της σύλληψης.

Κατά την καταδίωξη και σύλληψη των δραστών, η μητέρα είχε μαζί της το βρέφος της, ηλικίας ενός έτους περίπου καθώς και τα ανήλικα τέκνα της.

Πώς ξεσκεπάστηκε η υπόθεση

Η υπόθεση ξεσκεπάστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν στο αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου κάτοικος της περιοχής έκανε καταγγελία για εμπρησμό. Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού είναι ένας 45χρονος άνδρας που μένει στην περιοχή.

Την επόμενη μέρα το πρωί ισχυρές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα πήγαν στο σημείο.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν 4 άτομα, ηλικίας 45, 39 και 22 ετών, αντίστοιχα και 1 ανήλικος, για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπρησμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και περί όπλων.

Οι κατηγορούμενοι αρχικά αντιστάθηκαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο στη συνέχεια εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1- αεροβόλο όπλο,

-102- σφαίρες κυνηγετικού όπλου,

-81- φυσίγγια,

-7- αυτοσχέδια τόξα,

-20- βέλη,

-4- μαχαίρια,

-1- αυτοσχέδιο τυφέκιο

-1- τσεκούρι.

Πηγή: iediseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα