Ελλάδα

Κρήτη: Απείλησε να πυροβολήσει τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους

Ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του τον κρατούσε κλειδωμένο στο μπαλκόνι και αρνιόταν να του ανοίξει

Parallaxi
κρήτη-απείλησε-να-πυροβολήσει-τη-γυνα-1014963
Parallaxi

Ένα ακόμη ενδοοικογενειακό επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι κινητοποίησε τους αστυνομικούς οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 51χρονο σε μια γειτονιά της πόλης του Ηρακλείου, μετά την καταγγελία της 47χρονης συζύγου του ότι την απώθησε, την άρπαξε από το λαιμό και απείλησε πως θα τη σκοτώσει με την καραμπίνα του.

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, το περιστατικό διαδραματίστηκε μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Κορακοβούνι και μπροστά στο 8χρονο παιδί τους, το πρωί της Τρίτης. Είπε, μάλιστα, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που την απειλούσε με όπλο. Ωστόσο, ο 51χρονος φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του τον κρατούσε κλειδωμένο στο μπαλκόνι και αρνιόταν να του ανοίξει, προσθέτοντας ότι έχει μάρτυρες που μπορούν να στηρίξουν τον ισχυρισμό του.

Η γυναίκα παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα μαχαίρι, ένα σπαθί τύπου σαμουράι και δυο κυνηγετικές καραμπίνες τις οποίες κατείχε νόμιμα ο 51χρονος, όμως η άδειά τους είχε λήξει και κατασχέθηκαν. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα