Κρήτη: Πώς έγινε η τραγωδία με τον πνιγμό του 6χρονου Νικόλα

Προσπάθησαν να επαναφέρουν το μικρό αγόρι στη ζωή

Parallaxi
κρήτη-πώς-έγινε-η-τραγωδία-με-τον-πνιγμ-988689
Parallaxi

Ανάστατη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου στην Κρήτη μετά τον τραγικό θάνατο ενός 6χρονου αγοριού στην περιοχή της Άρβης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο 6χρονος Νικόλας ξέφυγε της προσοχής των οικείων του και μπήκε στη θάλασσα όπου στη συνέχεια παρασύρθηκε από έναν δυνατό κύμα, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι έως και 4 Μποφόρ και πέθανε από πνιγμό παλεύοντας μετα κύματα.

Προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή

Αμέσως επικράτησε πανικός καθώς οι λουόμενοι που βρίσκονταν εκεί είδαν το σώμα του αγοριού να επιπλέει. Αφού ανέσυραν το παιδί και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βιάννου. Την ίδια στιγμή διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονισμένος από το τραγικό συμβάν δήλωσε ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή. «Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός» επεσήμανε σχετικά στο neakriti.gr ενώ πρόσθεσε: «Οι γονείς πρέπει να προσέχουν και πάντα να έχουν τα παιδιά σε αυστηρή επιτήρηση. Ακόμα και κύμα να μην έχει, από ένα συμβάν ή μία απροσεξία μπορεί να έρθει το μοιραίο».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα