Ελλάδα

Λαμία: Έβγαλε καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί για δύο τενεκέδες λάδι

80χρονος ο δράστης – Στόχος άνδρας ο οποίος δεν τον πλήρωσε.

Parallaxi
λαμία-έβγαλε-καραμπίνα-και-άρχισε-να-π-490741
Parallaxi

Ένταση επικράτησε λίγο πιο έξω από τη Λαμία τη Δευτέρα 18/9, όταν ένας ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα προς το μέρος ενός άνδρα, επειδή δεν του είχε πληρώσει δύο τενεκέδες λάδι.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη περιοχή της ιαματικής πηγής Θερμοπυλών, όπου σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο 80χρονος κάτοικος κοντινής Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με Ρομά στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν οικονομικής φύσεως διαφορές, αφού ο 80χρονος είχε δώσει δύο τενεκέδες λάδι στο Ρομά τους οποίους ο τελευταίος δεν πλήρωσε. Όταν τον ξαναείδε, ο ηλικιωμένος φέρεται μετά από καυγά που είχαν να πήρε από το αγροτικό του την καραμπίνα και πυροβόλησε σκάζοντας το ένα λάστιχο του φορτηγού του άνδρα.

Στο κέντρο της Αστυνομίας σήμανε συναγερμός και δόθηκε άμεσα εντολή να κινητοποιηθούν οι Σταθμοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας που έχουν έδρα δίπλα στις πηγές, οι οποίοι και ακινητοποίησαν μέσα σε λίγα λεπτά το αγροτικό του δράστη.

Παράλληλα, στο σημείο έσπευσαν πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας. Το όπλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα