Ελλάδα

Λαοθάλασσα και απόψε για τους ανθρώπους του πολιτισμού

Εμφανίζονται ο Σωκράτης Μάλαμας, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Σεμέλη Παπαβασιλείου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης και η Αγία Φανφάρα

Parallaxi
λαοθάλασσα-και-απόψε-για-τους-ανθρώπο-972400
Parallaxi

Εικόνα: facebook / Συντονισμός Εργαζομένων στο Χώρο των Τεχνών – Κατάληψη ΡΕΞ

Ο αγώνας των σπουδαστών και των εργαζομένων στο χώρο της τέχνης ενάντια στη σφοδρή επίθεση στα εκπαιδευτικά και εργασιακά δικαιώματα κλιμακώνεται. Οι καλλιτέχνες μας καλούν να στηρίξουμε τον αγώνα τους, όπως και τις κατειλημμένες σχολές και τα θέατρα σε όλη τη χώρα!

Μετά τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή (10/2) στο κτίριο του Εθνικού Θεάτρου, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 3000 άτομα, σήμερα Σάββατο (11/2) πραγματοποιείται ακόμη μια συναυλία, έξω από το θέατρο Rex, στην οδό Πανεπιστημίου.

Εκατοντάδες άτομα μαζεύτηκαν και σήμερα, στην κατάληψη του θεάτρου REX, για να στηρίξουν με την παρουσία τους του αγώνα των καλλιτεχνών ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα, που υποβαθμίζει τις καλλιτεχνικές σχολές, εξισώνοντας τα συγκεκριμένα πτυχία με απολυτήρια Λυκείου, υπομονεύοντας τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Στη συναυλία εμφανίζονται ο Σωκράτης Μάλαμας, η Μάρθα Φριντζήλα, ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Σεμέλη Παπαβασιλείου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης και η Αγία Φανφάρα.

Λίγο πριν έγινε μία παράσταση stand up comedy με τους: Χριστίνα Βούλγαρη, Χρύσα Κατσαρίνη, Μελίνα Κόλλια, Δήμητρα Νικητέα, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Πάρις Ρούπος και Αλέξανδρος Τιτκώβ.

Ταυτόχρονα, έχει κλείσει η οδός Πανεπιστημίου από το ύψος της Χαριλάου Τρικούπη και στην οδό Αρσάκη από την συμβολής της με την οδό Σταδίου για τα αυτοκίνητα λόγω της συναυλίας.

Η Αστυνομία εκτρέπει τα οχήματα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Δείτε εικόνες και βίντεο: 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα