Ελλάδα

Λιβύη: Συγκίνηση στη κηδεία των δύο αδελφών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, παρουσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Parallaxi
λιβύη-συγκίνηση-στη-κηδεία-των-δύο-αδε-1060720
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Άντζελα – Μοϊρα και του αδελφού της Φίλιππου – Αντώνη Μανδαλιού, των δύο αδερφών που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στην Λιβύη μαζί με τους τρεις ακόμα Έλληνες ένστολους.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, παρουσία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Βούλας.

Ο σύζυγός της, με κάλεσμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζήτησε από τον κόσμο αντί στεφάνων να δώσει χρήματα υπέρ των πλημμυροπαθών στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Η Άντζελα και ο Φίλιππος, 32 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζης και συμμετείχαν εθελοντικά ως διερμηνείς της ελληνικής ανθρωπιστικής ομάδας με προορισμό τη Ντέρνα, που επλήγη από το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Τις προηγούμενες ημέρες, κηδεύτηκαν η Γλυκερία Μεμεκίδου, η Εύη Ανδρεαδάκη και ο Γιώργος Βούλγαρης, οι τρεις ένστολοι που σκοτώθηκαν στη Λιβύη.

Πηγή: in.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα