Ελλάδα

Μανώλης Μαυρομμάτης: Έκκληση για αίμα από τον γιο του

Μεταφέρθηκε με τη σύζυγό του στο «Γεώργιος Γεννηματάς» στις 18 Φεβρουαρίου, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους

Parallaxi
μανώλης-μαυρομμάτης-έκκληση-για-αίμα-1122019
Parallaxi

Έκκληση για αίμα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του Ειρήνη Μαυρομμάτη κάνει ο γιος τους, Μιχάλης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους.

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης υπενθυμίζεται πως μεταφέρθηκε με τη σύζυγό του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» στις 18 Φεβρουαρίου, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, η οποία προκλήθηκε από την ηλεκτρική κουζίνα, καθώς κάποια εστία της έμεινε ανοιχτή, ενώ πάνω της υπήρχε κατσαρόλα. Η σύζυγός του έφερε εγκαύματα στο 40% του σώματός της και ο αθλητικογράφος στο 18% του σώματός του.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα