Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Θόδωρος Καρυπίδης κατά του Ανδρέα Νεφελούδη

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

Parallaxi
μηνυτήρια-αναφορά-κατέθεσε-ο-θόδωρος-308691
Parallaxi

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, κατά του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση, λόγω όσων είπε ο κ. Νεφελούδης εναντίον του προέδρου του Άρη στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Στην πολυσέλιδη αναφορά αναφέρεται πως ο Γενικός Γραμματέας έκανε τις εξής ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις:

1. “Ψέμα πρώτο: θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια απάτη, καινούργια απάτη του Καρυπίδη σε βάρος και των εργαζόμενων και των πολιτών”

2. “Ο ίδιος εκμεταλλεύεται, προστατεύεται από ένα πάθος λογικό των ανθρώπων που περιβάλλει τον Άρη Θεσσαλονίκης για να καλύψει τις δικές του, αν θέλετε, αμαρτίες, τις οικονομικές”

3. “Κάνει μία νέα απάτη, είναι εκπαιδευμένος στο είδος με νέα απάτη για να μπορέσει να ρίξει στάχτη στα μάτια των εργαζόμενων στο ότι δεν χρωστάει πια λεφτά αυτός”

4. “Είναι εθισμένος στο να λέει ψέμματα και να εξαπατά τον κόσμο”

Ο κ. Καρυπίδης ζητά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του ΓΓ, και μάλιστα να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, αλλά και να γίνει άμεση σύλληψη του κ. Νεφελούδη και προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για την άσκηση σε βάρος του της ποινικής δίωξης για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα